warmtepomp

Warmtepomp

Het basissysteem voor verwarmen, koelen, ventileren en warm water van Brink Climate Systems, biedt de mogelijkheid tot het toepassen van diverse andere onderdelen zoals een warmtepomp en zonneboiler. Extra toepassingen van het basissysteem voor verwarmen, koelen en ventileren maakt optimale energiebesparing en extra wooncomfort mogelijk.

co2-uitstoot reductie warmtepomp

CO2-uitstoot sterk gereduceerd

Met de toepassing van een warmtepomp wordt jouw woning op milieuvriendelijke wijze verwarmd en van warm water voorzien. Hoe? De warmtepomp haalt in de winter energie voor luchtverwarming en warmwatervoorziening van de woning uit de bodem. In de zomer gebeurt juist het omgekeerde en wordt jouw woning op milieuvriendelijke wijze verkoeld. Hiermee zorgt de warmtepomp ten opzichte van andere oplossingen dat CO2-uitstoot sterk wordt gereduceerd.

Climate systemen

Gezond en voordelig

Climate⋅Slim kan een duurzame totaaloplossing voor verwarmen, verkoelen, ventileren en warm water bij je thuis installeren. Dit innovatieve concept van Brink Climate Systems stelt energiebesparing centraal. Deze totaaloplossing voor zorgt niet alleen voor uitstekende besparing van energie, de warmtepomp realiseert een binnenhuisklimaat die zeer natuurlijk en daarmee zeer gezond is.