Zakelijk

Climate⋅Slim, onderdeel van Woon⋅Slim, is al meer dan 50 jaar dé BRINK-specialist. Wij creëren een gezond, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat voor bedrijven en woningcorporaties.

Bedrijven

Onze installateurs voorzien bedrijven van hoge kwaliteit klimaatsystemen. De vele voordelen maakt de aanschaf van een klimaatsysteem voor veel bedrijven interessant
gezond werkklimaat climate systems

Gezond werkklimaat

Door de lampen in jouw bedrijven te vervangen voor LED verlichting kun je tot 90% besparen op energie! Op lange termijn scheelt je dat flink wat geld. Een zeer goede keuze voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

energieverbruik klimaatsysteem

Volledige controle energieverbruik

Met het klimaatsysteem kun je per ruimte in jouw bedrijf het gewenste klimaat instellen. Altijd inzicht in en controle over verbruik en comfort. En op afstand bedienbaar!

subsidie klimaatsysteem

Subsidies

Als bedrijf kun je in aanmerking komen voor subsidies, zoals Energie Investering Aftrek, wanneer je duurzame investeringen doet in klimaatsystemen.

klimaatsystemen

Totaaloplossing

Wij bieden één duurzame totaaloplossing voor verwarmen, verkoelen, ventileren en warm water voor jouw bedrijf. Wij voorzien je van advies, calculatie en ontwerp tot aan installatie, onderhoud en 24-uurs service.

Woningcorporaties

De klimaatsystemen van Mebatherm maken het voor woningcorporaties mogelijk om aan de strenge eisen van het energielabel van woningen te voldoen.
milieuvriendelijk en energiezuinig klimaatsysteem

Milieuvriendelijk en energiezuinig

Het klimaatsysteem verwarmt, koelt en ventileert op een milieuvriendelijke en duurzame wijze woningen. De zeer energiezuinige werking zorgt voor een beter milieu, betere energielabel en een vollere portemonnee voor jouw huurder.

klimaatsysteem ruimtebesparend - LED-Slim

Ruimte besparend

Onze klimaatsystemen zijn aangepast aan de moderne bouwtechniek, waardoor radiatoren en convectorputten overbodig zijn. Hierdoor zijn de systemen geschikt voor elk type woning van klein tot groot.

Eneriebesparing met LED - LED-Slim

Subsidies

Er zijn diverse subsidies die woningcorporaties ondersteunen in het verduurzamen van hun woningaanbod. Hierdoor wordt de aanschaf van klimaatsystemen nog aantrekkelijker.

climate ok installateur

Climate OK-installateur

Als gecertificeerd erkend installateur voldoen wij aan de hoge kwaliteitseisen van Brink Climate Systems. Het Climate OK certificaat onderscheid ons op het gebied van ontwerp, installatiewijze en onderhoud. Hiermee kies je bewust voor de garantie van een Climate OK-binnenklimaat.